Organisatie
Welkom in het Kennemerpark te Overveen

De website kennemerparkoverveen is opgericht in 2015 op initiatief van Peppino Roest en Rob Budding in navolging van het succes van soortgelijke netwerken.

Het doel van deze website, eigenlijk 'webkrant', is bewoners in de buurt gemakkelijk met elkaar in contact brengen, zodat we elkaar beter leren kennen en het Kennemerpark tot een plek maken waar het prettig wonen is.

 
Ontmoetingen
Vraag en Aanbod

Ik zit met een heel grote voorraad dvd's die ik zelf niet meer gebruik, omdat ik beeld en geluid stream. De collectie omvat speelfilms, kinderfilms en documentaires. Vooral op historisch gebied is de keuze buitengewoon uitgebreid. Mocht iemand uit het Kennemerpark willen grasduinen in mijn dvd's en meenemen wat hij kan gebruiken, dan is hij of zij van harte welkom. Reageer in dat geval onderaan deze pagina.

Als er voldoende belangstelling is, ...

 
Activiteiten
Eftelingspaarkaarten gratis af te halen

Wie wil er naar de Efteling? Elke spaarkaart geeft €10 korting op een Efteling ticket.

Af te halen bij mij thuis na contact via deze website.

Kina Budding
 
Activiteiten
Kennemerpark rides again!

Kennemerpark rides again!

Als het zonnetje gaat schijnen, komen de motorrijders in groten getale tevoorschijn. Ook bij menige biker in het Kennemerpark zal het weer gaan kriebelen. Daarom nodigen we je uit om je aan te melden als belangstellende met naam en adres (via de link 'reageer'). Op het moment dat er een tochtje op het programma staat, word je dan tijdig ingelicht en kun je er voor kiezen om mee te rijden.

In dit geval wordt je reactie niet op de website gepubliceerd. Je naam kan wel doorgegeven worden aan andere motorrijders.

Rob Budding
 
 
Activiteiten
Hardloopgroep Kennemerpark

Hardlopen op zondagochtend

Heb je zin om op zondag sportief te beginnen, verzamel dan om 09.00 uur op de stoep voor Kennemerpark no.5. We lopen wekelijks (> 5 jaar) een variabele route, bijvoorbeeld een rondje Middenduin.

De Kennemerduinen, ’t Wed, Oosterplas, Parnassia en het Vogelmeer ontbreken niet op ons menu. De afstanden liggen  de 10 en 15 km. De gemiddelde loopsnelheid is 9-11 km per uur. Je hoeft niet af te spreken. We lopen met de mensen die er zijn, dus geen verplichtingen! Wil je meer informatie, geef hier dan even een reactie!

Peppino Roest
 
 
Activiteiten
Kledingruilbeurs en Repaircafé in Overveen

Activiteiten
Reanimatiecursus voor bewoners Kennemerpark

Onze buurt 'hartveilig'? Volg de gratis cursus!

Als het hart ophoudt te functioneren leidt zuurstofgebrek al na drie minuten tot ernstige hersenschade. In de meeste gevallen gaat het om een hartritmestoornis die alleen door het toedienen van een elektrische schok verholpen kan worden.

De schade kan ondertussen ...

 
Activiteiten
Klaar voor herfst en winter met Repair Café Overveen

Repair Café Overveen gonst weer van activiteit op zaterdag 19 september, 31 oktober en 19 december!

Wat doe je met dat mooie shirt waarvan een naadje steeds meer loszit? Met een koffieapparaat dat je in de steek laat? Of met het elektrische treintje dat plotseling niet meer rijdt? Weggooien? Mooi niet!

DuurzaamOverveen opent na de eerste succesvolle Repair Cafés nog driemaal de deuren in 2015. U bent welkom op 19 september, 31 oktober en 19 december.

 

 
Organisatie
Facebookgroep Overveen Twentyfifty-ONE

Maaike Snijder-Stam heeft een suggestie voor iedereen die af en toe iets verder wil kijken dan het Kennemerpark. Lees haar bericht.

Maaike Snijder-Stam
 
Laden...